Søk i denne bloggen

5.29.2011

sjøfiske med Anders og Micke =)

Fikk da besøk av 2 svensker som kom til Norge for å fiske litt i sjøen såå 2 første dagene guida jeg dem litt rundt til plasser fra land noe som ikke gir noo serlig for dem meen et par koketorsk og ny pb på rødspette til meg. Jaja kan joo ikke glemme det at Anders er joo en mester på å fange sjøstjerner!! Han fikk 2 forskjellige typer og en kansje 15-20 stk til sammen!! Siste dagen leide vi båt i einsvika i stede for vi var litt lei av det dårlige fisket fra land og var ganske smart!! Dagen starter med at jeg røsker opp en haug småsei til agn og senker ned en hel småsei og enda en stang med hel sild til kveita og stortorsken og Anders gjør det samma men det tar jo en stund før det skjer no serlig på agna våre men vi får da opp ganske myye småsei som vi stort sett bare kroker av i vannskorpa! Jeg får jo på noe som tar et par småsei på engang og jeg venter joo litt før jeg drar til og i hælvette såå fort det gikk mot bånn da!!! men den retta ut alle krokene på rekefluene mine.... 2/0 kamasan kroker såå den var joo av bedre størelse da. Men såå skjer det vi venter på nooe tar seien til Anders!! Han gir et skikklig tilslag og det svarer godt der nede jaa!!! Jeg finner fram kleppen og etter vært kommer det nooe diiigert opp!! og det var vist en ganske svæær sei kleppen sitter som den skal og jeg løfter den opp i båten! Den blir veid til 10,2 så ny PB på sei til Anders. Etter dette får vi stort sett bare småsei men jeg jeg lurer da opp en kilos torsk som jeg satte ut for jeg regna joo med at jeg skulle få et par større da.
Jeg får et bra napp på seien min på bånn også men ikke no sitter der når jeg drar til...

Vi bytter plass og der får jeg raskt 1 flott lyr på ca 2 kilo og ny art  lange før  Anders får  opp 1 lyr så mente jeg at Micke også fikk opp en fin lyr før det tar hoss meg mens vi har surra sammen senene så når sena mi er fri er siste lyren utstlitt før jeg fikk kjent på kreftene dens! Ca en 3,5 kilo så ikke store fisken men stor nok til å gi kamp!

Uttpå kvelden finner vi masser av småsei igjen og nåå skal vi prøve og se om det lurer noo torsk eller kveite under seistimen. Det var det vist og når morran kommer igjen og vi reiser til land har vi balja full av koketorsk lyr og giga seien til Anders. Vi er jo ganske slitne etter denna 14-15 timers økta i båten uten mat for den blei vist liggenes igjen i bilen.... Etter litt for noen timer på øye og vi sløyer og pakker sammen før vi reiser til meg igjen og de pakker ferdig før de reiser hjem til sverige igjen da. Jaja trur nok de kommer tilbake hehe viss Anders får lov av kona si da hehehe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

her kan dere komentere bildene og snakke om fiske og spørre vis det er noe dere lurer på:)