Søk i denne bloggen

1.26.2009

Team Ogge: Storöring kring 11 kilo på pimpel !

Team Ogge: Storöring kring 11 kilo på pimpel !


Da var denne helgen også slutt:( men fikk meg 1 grei tur som jeg klarte å miste 3-4 stk på.
Asker tapte 6-3 mot stjernen i går så det gikk jo ikke bra men de vant 3-2 over vif i forje uke og 2-1 etter sudden mot lørenskog så det har ikke spilt så dårlig med tanke på hvor mange spillere de har ute!!.
Fattern, martin og meg lagde en liten snø mann på 5-6 meter ellers har jeg ikke så mye å si.

1.24.2009

da skriver jeg her igjen og det har omtrent ikke skjedd noer serlig siden sist for har ligget hjemme i hele uka men var ute på søndag i forje uke men fikk ikke noe, mista 3 små gjedder.
Det har gått ganske greit med asker de slo SIL 5-0 og VIF 2-3 de vant også over lørenskog på sudden og lørenskog ligger over asker på tabellen men så har jo også asker mange skadete spillere som skal komme til bake til sluttspillet og da blir det GULL!!!

1.09.2009

her ser dere stereoannlegget mitt=), det er kansje ikke det nyeste i Norge men spiller ganske bra!! og eller ligger det et par sneller under tven som ikke funker lenger + noe annet.
ja her ser dere at fiskestanga er klar 24/7 og fluesnella mi med synkesnøre. Det ligger også litt skolebøker oppå på den ene høytaleren.
her er det noen av mine mange fiskestenger!!!! har flere utenfor rommet som jeg sjeldent bruker men det skjer så de er ikke til salgs enda.
her står den fluestanga jeg kjøpte i Canada + en lett 10 er stang som jeg bruker til sjøøret og smålaks i åroselva eller til sjøøret fiske i fjorden, det er også en liten biltema teleskops stang der også men den ser man ikke så godt..
arbeids benken min=) har ikke vær så ryddig på mange år!!!
her er det noen sluker jeg har skaffet meg \ en en del annet som jeg har av fiskeutstyr eller til fluebinding eller annet...
bokhylla mi og trenger vel ikke si hva de fleste bøkene mine handler om....??....
trofe hylla=)
Da skriver jeg her igjen.
I dag hadde vi spy-norsk tentamen:( og jeg kanke fordra det kråkespråket!!!!!!!
Jeg skal til fattern i helga og da blir det nok litt fiske på østensjøvannet og rapport kommer!!
Asker vant kampen i går 3-1 og skorte bare 2 mål haha

1.06.2009

hotvedt kulpen. en av de kulpene jeg har tatt mest fisk i.
liten laks jeg fikk i stryka ca 2 kg

må ha et bilde av mutter her også:)
2 pene torsker tatt i ved propsen=) (innerst i nærsnes bukta for de som ikke veit hvor det er)
er driver mesterkokken vår og lager seg litt mat=)
nærsnes det stedet jeg har fisket nestmest etter åroselva=)
bilde tatt mot den storebåthavna i nærsnes.
Spatzi som spiser mat rett fra posen:)

Som dere sikker ser har jeg fiksa litt på siden nå i det siste og jeg syns det byner å bli lite bilder her så nå kommer det en del bilder her:)

1.04.2009

Da er ferien slutt:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!! og gruer meg til skolen i morgen for da vet jeg at jeg kansje ikke får tid til mere en 1 tur i måneden og det klarer jeg ikke å leve på så lenge!!! kan bare håpe at jeg ikke får for mye lekser selvom dette er siste halvdel av 10 og det er vist da man får mest lekser på hele grunnskolen og dette er den eneste biten de 10 åra man skal gå på grunnskolen som har noe å si:( og da bør jeg kansje byne å jobbe litt mere på skolen så jeg får tatt igjen det jeg har mista så langt i år.
Asker spilte en ganske bra kamp men hadde litt for mye uflaks med 3 stang ut og et skudd 10 cm over, kampen ble avgjort på en dommer tabbe i straffen (ja de klarere ikke en gang å dømme riktig på straffer heller:() keepern til LIK ble finta helt og og målet var opent og Olimb skulle til å skyte da dytta keepern målet ut av stilling med benet og dommern blåste og det ble ikke mål eller ny straffe til asker men en straffe til LIK som de scorte på.
Det var som vanlig mye feil og dommern sto en del i veien også og dro pucken med seg ut av sonene i et power play til LIK.
Jeg fikk tatt meg bare 3 fiske turer denne ferien og den turen på fjellet jeg trodde jeg skulle på ble tydligviss avlyst:( men fikk jo 2 abbor en ganske pen en på rundt 5-600 gram og en bitte liten en på ca 15 cm mista også noe jeg tror var en ganske stor gjedde men vet ikke helt sikkert hva det var så dette har vært en ganske bra ferie selvom det ble alt for lite fisking!!!!!!