Søk i denne bloggen

7.10.2011

NY ABBOR PB!!!! 2050 GRAM!"!! for faaan over 2 kilo!!!!
Akkuratt kommet hjem fra hytta på et hemmelig sted. Fisket har ikke vært noo serlig egentlig 6 ørret på meg med 4 stk over 1 kilo ikke akkuratt bra på 1 ukes effektivt fiske og 3 ørretter på minste bror. Det som er mest intresankt er de 2 store abborene jeg fikk da på 1148 gram som var min første abbor over den magiske kilos grensa men jeg ga meg ikke der for 2 timer seinere smalt det på enda en som var en god del større!!! 2050 gram!! JAAA FOR BRUNE BANNAN OVER 2 KILO PÅ ABBOR!!!! :O
Har joo også vært en del utti vannet og fridykka og tatt bilder av abboren i sitt rette element + blitt vitne til hvordan ørretten jager etter abborn da! :)
Dreiv over en abbor stim når jeg fridykka og plutselig ser jeg en stor fisk som lurer sakte langs bånn og ser at det er en ganske bra ørrett vil vel si den var et sted mellom 1,5-2 kilo og den sniker seg bare unner stimen og så fort abborn blir urolig tar den et par slag med halen og tar en abbor og sluker den og forsvinner men det var faaan meg tøft og se på!!

3 kommentarer:

 1. hallo!
  åssen filmkamerat er det du bruker under vann?

  SvarSlett
 2. fujifilm xp som er støtsikkert , vannsikkert, frostsikker og støvsikkert!
  Et billig kamra bare men utrolig hva man får til med litt tolmodig het og stødige hender!! er ganske stolt over flere av de bildene under vann jeg klarte og ta!!

  SvarSlett
 3. Hej Viktor!
  Och stort grattis till nya pb-t på aborre 2050gram!!
  En riktigt fin aborre!!!!!!!!!!!!!

  Mvh/David "gösen"

  Ps pga allt fiske mm hinner ja knappt nått annat ds

  "man kan inte fiska för ofta bara för sällan"

  SvarSlett

her kan dere komentere bildene og snakke om fiske og spørre vis det er noe dere lurer på:)