Søk i denne bloggen

6.17.2010

HVOR MYE FISK KOMMER JEG TIL Å FÅ I ÅR TRU?

9 ørret så langt i år og det er ikke skoleferie engang!! 3 sjøørret i foregårs og 2 av dem fikk jeg da mens jeg fiska med noen nye bekjente som ville få se litt av elva og hvordan det skal gjøres;)Ikke lenge etter de kommer er jeg borti fisk under brua som virker pen men den ville bare 1 gang til før den ga seg så da fiska vi oss nedover og de stopper opp ved vaskeberget hvor jeg etter vært kommer og 4 kast senere står stanga mi i bue og snella hyler kort før fisken er sliten og litt kamp til senere ligger en 500 grams brunørret i hoven:D
Vi fortsetter neddover men var ikke mye å snakke om bortsett fra at de fikk en del smått....
Sjer lite egentlig før vi er på floa og der var det dårlig på marken så etter en times tid setter jeg på en spinner og noen kast senere PANG!! og den herlige lyden av snella som hyler mens en sølvblank fisk raser neddover!! ahhh kan det bli bedre??
etter en jævla bra kamp med mye hopp og sprett med en del plasking kunne de hove min 2 ørret for dagen:P
Den har nok vært i elva 2 dager for den hadde nesten ikke lus.
Ikke lenge etter reiser de hjem igjen og jeg stikker opp til follestadbrua der jeg mista en fisk tidligere på dagen og slenger ut marken.
går vel 2 min før jeg ser at sena vandrer sakte oppover og jeg strammer da opp og drar til!
Den går rett til værs!! ikke blank fisk men ørret med den kamplysten må man lete lenge etter!! og som vanlig har den svelga så da måtte den bli med hjem.... ellers skulle jeg satt den ut igjen for hadde jo allt tatt 2 stk den dagen.
Den siste var også den største 1,1 og den før der var 990 gram så ganske nært kilon og den siste var 550 gram.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

her kan dere komentere bildene og snakke om fiske og spørre vis det er noe dere lurer på:)