Søk i denne bloggen

7.25.2011

full fart i åroselva :)

Er mye vann nåå så detta kan fort bli bra viss det kommer noo ny fisk på elva! Elva vil nok stabilisere seg i løpet av natta og i morra vil den klarne opp og laksen bli litt lettere og få til og bite og det liker spessielt en viss person fra bødarn som lurer seg neddover mot elva natt til i morra med meitestanga og en bøtte feitmark mohahahaha!!
Fikk lura opp 1 sjøørrett på 0,5-0,6 i bedeshølen men det er alt bortsett fra den ørretten Snorre fikk da på første turen for meg i elva i år. Men kan melde om at noen av de eldre aldri har sett det kommet såå mye laks og sjøørrett såå tidlig i sesongen så da måå det joo værra myye fisk på elva og når elva er til vanlig en veldig sein elv hvor meste parten av laksen kommer i mitten av juli og ut sesongen + seinere. Så da er spørsmåle bare om de som skal opp i år har gått eller om det bare er myye mere fisk som skal opp i år? men men detta finner jeg da ut på de dagene som kommer! HER KOMMER BILDENE FRA ÅROSELVA DE SISTE DAGENE =)
2 kommentarer:

  1. hei hei. lurer på hvor mye det koster totalt for ett fiskekort, 14 blir 15 år?

    SvarSlett
  2. det koster 220 kr men du får sesong kort for 250 kr så ville heller godt for det ;) kortet kan du kjøpe på åros hårstudio som ligger rett ved rimi. ellers kan det kjøpes på nett her http://www.inatur.no/infopages/00/19/80/49/Laks-og-sjoeoerretfiske-i-AAroselva.html bare og ringe meg en dag så kan jeg vise deg noen plasser =)

    SvarSlett

her kan dere komentere bildene og snakke om fiske og spørre vis det er noe dere lurer på:)