Søk i denne bloggen

2.19.2012

knall tur til øyvatne med 80 røyer på isen!!! :O

Tok turen ut til øyvatne for og fiske røye denne helga og fiske! Det viste seg ganske fort at misstanken om ekstremt mye snø på isen og helt jæævlig med overvann var for sant..... ca 130 cm snø på isen når jeg gikk ut på fredag og overvannet gikk over støvlene mine! så til rett ovenfor knæra så ca 40 cm med vann oppå isen......
Tok sin tid og komme seg ut og tok enda lengre tid og lage en plattform av hardpakka snø sånn at jeg fikk teltet opp fra overvannet og sånn at jeg kunne ligge tørt :) Når alt dette var gjort fikk jeg laga høl og la meg i soveposen med en plan om og ligge i den så lenge som overhode mulig! Tok ikke 2 min engang fra jeg senka mormyskaen til jeg hadde turens første fisk på kroken og opp på isen. Mistet 3-4 til før jeg sovna.
starta i halv 8 tiden og tiden gikk fort til 12 tia hvor fisk kom opp stort sett med mindre en 2 min så når dagen er over har jeg fått nesten 40 røyer! og 2 ørretter på 1,0 og 1,8! I dag starter fisket trekt med bare smånapp og mister et par og langt mellom vær fisk så da starter jeg og prøve litt forskjellige før jeg endelig i 12 tia knekker koden! liten gul mormyska 1 meter under isen. Da skjedde ting fort! 6 røyer på værtfall ikke mere en 2 min og sånn går det uttover 1-3 fisk pr min til jeg må pakke igjen så 40 nye røyer på 3 timers fiske må sies og værra godkjent!











3 kommentarer:

  1. Bra bilder & vacker natur =))
    Grattis till bra rödingfiske!!

    "skitfiske & kraftigt böjda spön"


    Mvh/David "gösen"

    SvarSlett
  2. jo takk :) du får ta og vinne noen millioner i lotto og ta en tur hehe ;)

    SvarSlett
  3. Med rett mormyshka får man bra med fisk. FIn fangst det der Viktor.

    SvarSlett

her kan dere komentere bildene og snakke om fiske og spørre vis det er noe dere lurer på:)