Søk i denne bloggen

1.24.2010

FREDAGENS FISKING

På fredag var det klasse tur til sætre for å fiske litt og jeg og Glenn skulle da vise dem hvor de skulle fiske og vi fant da riktig plass men fisket var litt trekt men ettere litt før da en jente i klassen min første fisken og så kommer det da opp et par fisk her og der før Glenn får på en ganske grei lyr på ca 1-1.2 kg og mens han får den får jeg da en liten kolje som jeg bare setter stille ut igjen og later som ingen ting:P
Tar litt mere tid før jeg ser at det er fisk på stanga som Glenn låner av meg og men han er et stykke borte så da tar jeg stanga og gjør et tilslag!
Fisken svarer da sånn som jeg ville med et ganske bra utras! og lærerene og de andre i klassen kommer da fort og etter en liten kamp kommer det da en 4-5 kilos torsk opp av hullet og jeg rekker akkuratt å ta ut kroken før jeg ser at det er fisk på en annen stang jeg har og der får jeg opp enda en liten kolje som jeg da tar som agn.
Får et par sånne småkoljer til før jeg kjenner at der er noe annet borti og tenker med engang bergylte og etter noen reker peker stanga rett ned og snella hyler!!!!
etter en ganske tøff kamp kommer da en skikklig gylte opp!!! ca 2 kg så en ganske pen fisk!
Etter dette skjer det ikke så mye men blir tatt noen andre småfisk.
Resten av helga bruker jeg da hos Glenn og bare slappa av hos han med en del filmer og noe mat.

2 kommentarer:

  1. Gøy å lese om fisketurene og se bildene dine!
    - Erbi

    SvarSlett
  2. Takk for det:D altid hygglig at folk skriver litt her:D

    SvarSlett

her kan dere komentere bildene og snakke om fiske og spørre vis det er noe dere lurer på:)